Start 2021 goed! Meditatie Maandag met Essentiële Oliën!
Online
Segunda-feira, 25 janeiro • 07:30 - 08:00
Vanuit huis
Willeke Pluk
Descrição
In de studio en vanuit huis te volgen!

Meditatie afgestemd op Essentiële Oliën
+ de essentiële oliën 
+ opnames van de meditaties

Begin 2021 goed!
Begin 2021 goed en start iedere maandag (of iedere ochtend) met een meditatie. En, niet zomaar een meditatie, een meditatie afgestemd op essentiële oliën. Elke meditatie heeft zijn eigen olie. De werkingen van de olie worden verwerkt in de meditatie. Zo versterkt de geur van de olie de meditatie en andersom. 

Iedereen kan mediteren
Iedereen kan het, je hebt er niets voor nodig en het kan overal: ook op een stoel, in een trein, of zelfs staand of lopend. Met je ogen open of dicht. 

+ inclusief de essentiële oliën 
Je krijgt natuurlijk ook de oliën met uitleg. Deze kun je ophalen in de studio, of ik verstuur ze naar je (de prijs is exclusief verzendkosten).

Meditatie in de studio
Deze lessen kun je in de studio volgen, goede stok achter de deur, maar ook is het fijn om samen te mediteren. Net zoals voor de meeste mensen yogales volgen in de studio fijner is dan vanuit huis.

Meditatie vanuit huis
Maar, misschien rol je liever je bed uit om 07.25 en zit je om 07.29 thuis klaar en doe je live mee via zoom vanuit huis.
+ opnames van de meditaties
Elke meditatie wordt opgenomen en krijg je per mail toegestuurd. Zo kun je de meditatie de rest van de week/ maand herhalen als je dit fijn vindt. 

Waarom mediteren?
Leer het verschil te voelen als je even een moment neemt om te zitten, te mediteren, voordat je aan je dacht begint. Het is een wereld van verschil! Gun dit jezelf! 
Mediteren helpt mij de dag door. Ik heb er de hele dag plezier van. Ik voel mij dan meer ontspannen, minder gehaast en opgewekter vol goede moed. 
De voordelen van meditatie kun je horen en lezen, maar moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Pas dan weet je wat meditatie werkelijk met je doet.

Dag & Tijd
Elke maandag in januari (4, 11, 18, 25)
Tijd: 07.30 - 08.00 uur
Kosten: €48,-