Thaiyoga Massage Workshop
Waitlist
Friday, 18 September • 18:30 - 20:30
Diana Bjälvenäs
Description
Thaiyogamassage för dig och en vän
(Corona anpassat)

2 Tillfällen

fredagen den 18 September 2020 kl 18.30-20:30
eller
fredagen den 16 Oktober 2020 kl 18.30-20:30

Var: Updog bodies yogastudio, Kvarnholmsvägen 77, Kvarnholmen

Investering: 250 kr per person

swish: 0737868320 för att boka din plats

---------------------------------
De flesta har lite nu och då utmaningar med nacke, axlar kanske ländryggen. Det är lätt hänt i vår aktivitetsfyllda värld. I denna workshop skapar vi tid att varva ner och njuta. Vi lär oss lite enkla handgrepp att hjälpa varandra med att släppa spänningar utan att för den skull se det som att vi ger behandling. Kom och gör en avkopplande aktivitet tillsammans där ni lär er lätta knep att frigöra spänningar i kroppen. Ett perfekt sätt att inleda helgen.

Ni kommer två och två. Alla är välkomma. Till exempel kanske ni
- Är vänner
- Har en relation sedan länge och vill prova något nytt när det kommer till att ge varandra avkoppling eller så har ni nyss träffats och är lite nyfikna på att göra något annorlunda tillsammans
- Familjemedlemmar, t ex förälder och barn

Under 2 timmar kommer vi att i cirkel med lärarledda övningar lära oss enkla sätt att ge thaiyogamassage. Du behöver inte ha någon förkunskap, vi går igenom och du kommer att visas hur du ska göra. Först ger den ena personen och den andra tar emot och sedan byter vi och gör samma sekvens men då med ombytta roller. På detta sätt lär du dig att både ge och ta emot massage. Vårt förhållningssätt för workshopen kallas Metta som kommer från Buddismen och på språket Pali betyder kärleksfull vänlighet, vänskaplig välvilja.

Klädsel: Mjuka sköna kläder, gärna lång ärm och tajts eller mjuka byxor.

----------------------------------
Latifa Lindberg som leder denna workshop är en passionerad acroyoga och thaimassagelärare. Latifa brinner för att hjälpa människor att må bra, utvecklas och uppnå sina uppsatta mål.

Vad är thaiyogamassage:
Legenden säger att thailändsk massage går tillbaka 2500 år till Indien vid Buddhas tidpunkt. En klassisk komplett thaiyogamassage inbegriper en kombination av akupressur (som man gör med händerna) och yoga-liknande stretching. Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen. Den som masserar använder sig också av en madrass på golvet istället för massagebänk och den som får massage har kläder på sig, gärna långärmat och långbent under sessionen.

--------------------------------
Coronahänsyn
För att säkra att vi kan hålla 2 meters avstånd:
- Vi är i fasta par, den man kommer med och har begränsat antal par
- Det finns handsprit och rena mattor.
- Vi har två minst meters avstånd mellan mattorna som såklart är avspritade. Ta med egen filt att ha på mattan om du vill, annars har studion filtar som tvättas regelbundet.
- Läraren kommer bara runt och hjälper om ni väljer det.
- Använd egen mask om du vill.