Saturday 21 November

16:00
Astrologi utblick 2021 och Chanting med Anders Asker   (cancelled)
Time
16:00 - 19:00
Teacher
Anders
Location
Updog Bodies - Kvarnholmsvägen 77

Under denna lördagseftermiddag tar Anders dig genom de större astrologiska händelserna under återstoden av 2020 och 2021.

Man brukar säga: As above, so below, vilket betyder att det som avspeglar sig på himlavalvet också händer här nere på jorden. Som astrolog kan Anders tolka planeternas budskap till oss. 2020 har varit ett utmanade år för många och så kommer det att fortsätta den närmaste tiden med två eklipser framför oss, en månförmörkelse den 30 nov och en stor solförmörkelse den 14 dec.

Genom att förstå vad detta betyder rent praktiskt, kan vi möta utmaningarna både lättare och enklare. Stjärnornas och planeternas budskap är en välsignelse att luta sig mot.

Anders säger också att det kommer att lätta i början av nästa år. Vill du veta mer, kom till denna spännande workshop.

Vi avslutar workshopen med chanting. Chanting är ett urgammalt sätt att sjunga mantraord om och om igen under en lång tid. Anders spelar gitarr och texten, några få rader kommer att delas ut. Detta handlar inte om skönsång utan att sjunga från hjärtat i en grupp, känna den höga vibrationen, ge sig hän och släppa vardagens bekymmer. Efteråt kommer du att känna dig upplyft och fridfull.

I sann anda och i kravlös kärlek

Workshoppen kostar 400 kr anmälan till Updog Bodies
Liten paus med snacks ingår