TRY-OUT: online vrouwencirkel met reiki-groepshealing €22 i.p.v. €49
lezione online Lista d'attesa
Mercoledì, 6 luglio • 20:00 - 21:30
online
Tiny Sanders
Descrizione
Laten we elkaar ont-moeten om bewust samen te zijn. De cirkel is een veilige ruimte zonder oordeel of ongevraagd advies. What happens in the circle, stays in the circle.

Wat is reiki?
Energie kent geen tijd, ruimte of afstand. Sta jezelf toe om de universele levensenergie dat door elk levend wezen stroomt te mogen ontvangen. Reiki brengt jou op een zachte manier opnieuw in balans.

Hoe ziet de avond eruit?
Tiny heet jou welkom, overloopt de afspraken en opent de cirkel. Dan volgt er een begeleide meditatie met reiki-groepshealing door Ness, @alchemy-coach. Hierbij mag je je camera uitzetten. Na afloop is er ruimte om te delen, dit is echter niet verplicht. Om 21.30 uur sluit Tiny de cirkel. Het is helemaal oké om vanuit je bed deel te nemen, zodat je meteen in slaap kan vallen.

Wat is de prijs?
Omdat dit een try-out is, kan je deelnemen voor slechts €22.

De cirkel vindt plaats in Zoom, dit betekent dat je zowel vanop je pc, tablet als telefoon kan deelnemen. Het is voor de veiligheid van de groep belangrijk dat je je alleen in de ruimte bevindt of een hoofdtelefoon/oortjes gebruikt. Graag je camera aanzetten in het begin van de cirkel en tijdens de vrijblijvende deelronde. Er mogen geen (on-)vrijwillige audio- of video-opnames gemaakt worden.

Vragen? Stuur me gerust een berichtje via instagram, op +32 476 60 56 56 of naar hallo@tinysanders.be

Heel graag tot dan!

Liefs
Tiny & Ness