Yin Yoga
Online
Woensdag, 8 december • 20:30 - 21:30
Schoolstraat 28, Womanhood Studio
Mariska De Roy
Beschrijving
Welkom naar onze Midweek Yin!

In ons drukke, jachtige leven is de balans tussen in- en ontspanning soms even zoek. Halverwege de week kan het zijn dat je extra behoefte hebt aan milde beweging, ontspanning en een moment voor jezelf om op te laden.
Yin yoga brengt je op subtiele wijze weer in contact met jezelf, je lichaam en je natuurlijke energie. Door middel van diverse yoga houdingen richt je je aandacht naar binnen en creëer je ruimte in je lichaam en geest voor ontspanning, flexibiliteit, rust en herstel.

De diverse yoga poses worden langer aangehouden dan bij de meer actievere vormen van yoga, waardoor het effect van de poses groter is en dieper doordringt in je bindweefsel. Door het versoepelen van het bindweefsel neemt je flexibiliteit toe en gaat je energie weer stromen. Tijdens de les is er aandacht voor de ademhaling om te helpen dieper in de poses te komen, het effect ervan te vergroten en de ontspanning te verdiepen.
Bij Yin draait het om wat jij ervaart tijdens en na de oefeningen. Je wordt uitgenodigd om hierbij ieder streven los te laten. Je mag jezelf tijdens de les steeds weer laten verrassen door hoe weldadig en duidelijk waarneembaar het effect van Yin Yoga op je lichaam en geest is.

Na een Yin Yoga les zal je je soepeler, opgeladen, meer ontspannen en tevreden voelen.

Mariska heet je iedere woensdagavond van harte welkom in onze sfeervolle studio.

Yin Yoga is voor iedereen; ongeacht ervaring, lenigheid, fitheid en leeftijd. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Vergeet niet je eigen mat mee te nemen.