Ouder-kind Wobbel Yoga Herfst Avontuur
Woensdag, 20 oktober • 16:00 - 17:00
Schoolstraat 28, Womanhood studio
Mariska De Roy
Beschrijving
Ga samen met je kind mee op avontuur!

Zoek jij een super leuke activiteit om samen met je kind te ondernemen deze herfstvakantie? Wil je een uitje waarbij je echt plezier hebt met elkaar, actief bezig bent en heb je iedere binnenspeeltuin, dierentuin en museum inmiddels wel gezien? Kom dan naar onze Ouder-Kind Wobbel Yoga Adventure in herfstthema op woensdag, 20 oktober a.s..

Wobbel Yoga is niet alleen heel erg leuk; het stimuleert ook de lichamelijke en mentale ontwikkeling, vergroot de creativiteit en biedt een uniek interactie-moment tussen ouder en kind. Door gebruik te maken van de Wobbel wordt het kind uitgedaagd in kracht en balans. Het kind voert de yoga poses uit op het wobbelbord en de ouder ondersteunt het kind hierin, zodat er een samenspel ontstaat waaraan beiden veel plezier zullen beleven. Jij als ouder, wordt uitgenodigd om op een speelse manier te ondersteunen en mee te gaan in de belevingswereld van je kind.

In deze workshop waar verbinding en plezier voorop staan, wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. We gaan in onze fantasie met onze Wobbels op ontdekkingstocht in een herfstbos.

Gaan jullie mee op avontuur?

De workshop is voor kinderen van 4-7 jaar, samen met één ouder/verzorger. Wobbelyoga gebeurt op blote voeten of eventueel op anti-slip sokken. Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem eventueel water mee om te drinken. Ervaring met yoga of de Wobbels is niet nodig.

Kosten: 20 euro (prijs is voor 1 ticket voor ouder & kind)