Vision Board Workshop
Geannuleerd
Zondag, 31 januari • 15:00 - 17:00
Schoolstraat 28, Womanhood studio
Melanie de Bruijn
Beschrijving
De kracht van visualiseren... maak tje dromen werkelijkheid.

Aan het begin van een nieuw jaar is het fijn om nieuwe plannen en doelen stellen om weer de koers te bepalen voor de toekomst.

Een vision board is een collage van afbeeldingen waarmee je je doelen en dromen visualiseert. Alle aspecten die voor jou belangrijk zijn zoals, self-care, gezondheid, familie, vriendschappen, passie, werk kan je hierin meenemen. Het hele proces van het maken van een vision board versnelt het realiseren van je plannen en verlangens.

Door middel van het in beeld brengen van je wensen en dromen op een wit canvas maak je je doelen en verlangens concreter voor je onderbewuste brein. Door het visueel samenvoegen van de losse gedachtes krijg je in één oogopslag ineens een compleet plan, die je richting geeft. Het realiseren van je dromen wordt ineens ook veel tastbaarder en haalbaarder.

Het visualiseren van je dromen en doelen lukt het beste vanuit een ontspannen staat van zijn. Daarom beginnen de workshop met een ontspannings/visualisatie oefening. Op deze manier kom je het beste in contact met je diepste verlangens. Met alle informatie uit de visualisatie in het achterhoofd gaan we heerlijk creatief aan de slag met het maken van het vision board.

Aan het eind van de workshop delen we onze dromen en doelen met elkaar. Want als je je plannen uitspreekt worden ze nog echter. Het vision board neem je natuurlijk mee naar huis, zodat je telkens weer aan je dromen herinnert kan worden. Elke keer dat je het board ziet zal het je vertrouwen vergroten dat je je doelen kan verwezenlijken.

Wil jij voor het nieuwe jaar ook de richting bepalen om je dromen en doelen te bepalen? Schrijf je dan in voor de workshop vision board maken met Melanie.

Praktische zaken:
Datum: 17 januari 2021
Tijd: 15:00 - 17:00

Wij zorgen voor:
- Een canvas en alle benodigdheden
- Een heerlijk kopje thee met iets lekkers

Mocht je een tijdschrift hebben met inspirerende afbeeldingen en teksten waarin geknipt mag worden neem het gerust mee.