Yin & Yoga Nidra / online
Online
Tuesday, 12 January • 20:40 - 21:40
vanuit je eigen huis
Jeske Papadopoulos
Description
Deze Yin & Yoga Nidra les zal online worden gegeven.
Als je je inschrijft op de Zoom les gelden er uiteraard geen veiligheidsmaatregelen, want je volgt de les lekker vanuit je eigen huis.

Zorg dat je de Zoom app al hebt gedownload, of www.zoom.us al eens hebt bekeken, zodat je weet waar je kunt inloggen op een meeting.

Een half uur voor de les stuurt Momoyoga je vanzelf een "meeting ID" en password, daarna kun je dus niet meer inschrijven voor deze les.
De les start op tijd, en de docent laat een paar minuten voor de start van de les de Zoom deelnemers toe in de meeting, dus zorg dat je 5 minuten voor de les klaar zit en ingelogd bent op de meeting.
De docent laat je alleen toe, als je je camera aan hebt staan (en je geluid/microfoon graag op mute/uit), ter verificatie dat ook echt alleen mensen die zich hebben aangemeld voor de les deelnemen. Na aanvang van de les kun je altijd je camera zelf uitzetten.
De docent laat na het starten van de les niemand meer toe in de meeting, en kan niet checken of men nog aanwezig is, dus zorg zelf voor een stabiele internetverbinding!

Als je thuis yoga beoefent is het belangrijk, dat je goed je eigen grenzen bewaakt en geen pijn ervaart in de houdingen.
Hou een mat, bolster (of kussens), 2 blokken (of dikke boeken) en een handdoek of dekentje bij de hand.

Heel veel plezier met deze online Yin & Yoga Nidra les!
Laat gerust even weten hoe de les bevallen is via yesyogasala@outlook.com