Start Basiscursus Hatha Yoga Beginnende Yogi's
Vrijdag, 13 januari • 19:30 - 20:45
Yoga-Alles Hoogeveen
Jeanine Niemendal
Beschrijving
Stel je hebt altijd al willen starten met Yoga. Maar het is er nog nooit van gekomen. Geen tijd, te stijf, niet spiritueel genoeg, niks voor mij, wil wel maar durf niet, spannend, lastig, moeilijk.. 😅 En tóch ben je nieuwsgierig?
Kom dan vooral meedoen met de beginnerscursus die op 13 januari 2023 start. Dan zul je zien dat het heel goed te doen is en wie weet blijf je voor eeuwig aan je mat gekluisterd (of ga je daarna weer wat anders doen 🤗 mag ook!) we gaan stap voor stap door de basis houdingen, ik leg de techniek uit, we nemen Pranayamas (ademhalingstechnieken) door. We mediteren een beetje. We vallen en staan weer op. Maar het wordt vooral heel leuk. Spelen met Yoga.
Doe je mee?
Ik zie je graag. 💛🙏🏻💫

De cursus duurt 6 lessen. Elke les duurt een uur en een kwartier. Lessen die je niet kunt volgen mag je inhalen binnen het reguliere rooster tot 1 april 2023 (dit geldt niet voor workshops en XL-lessen) Mocht je tijdens de cursus extra lessen willen volgen (bijvoorbeeld in de weken dat we geen les hebben) Dan is het aan te raden een extra 5-lessen kaart aan te schaffen.