vrijdag 7 februari : Yoga & Klankmeditatie

  20:00
Yoga & Klankmeditatie

Tijd   20:00 - 21:30
Docent   Ingrid
Locatie   Raadhuisstraat 300L
We beginnen met een paar eenvoudige yogaoefeningen om het lichaam losser te maken en de gedachten rustiger, zodat je ontvankelijker bent voor de uitwerking van de klanken. Daarna volgt een liggende meditatie van ongeveer 45 minuten, waarbij je omringt wordt door verschillende klanken. Behalve klankschalen hoor je o.a. de oceandrum, sansula, koshi, rainstick.

Klankschalen brengen zuivere klanken met harmonische boventonen voort. De trillingen van deze wonderlijk mooie klanken dringen door tot elke cel van het hele lichaam wat spanningen losmaakt en een diepe ontspanning teweeg brengt.

Voor je gezondheid en welbevinden is het essentieel om regelmatig te ontspannen, zodat het lichaam zich kan vernieuwen. Het natuurlijke vermogen van het lichaam om te vernieuwen, herstellen, is in ieder mens aanwezig, maar daar is wel rust voor nodig. Wanneer door de klanken van de schalen het denken tot rust komt en je daardoor in meditatieve staat komt gaat de energie weer stromen. Energie die stroomt zuivert, heelt en vitaliseert.

Heb je zin om de uitwerking van de klanken te ervaren? Aanmelden kan via de website https://www.yogabest.nl/events/index.html