Adem & Rust
Maandag, 13 maart • 20:30 - 21:45
Losplaatsweg 28, Noordwijk, Yogazaal
Esther Augustinus
Beschrijving
Leven vanuit een ontspannen houding

Vanwege grote animo voor de Adem & Ontspanning cursus start er voor de 6e keer op rij een nieuwe serie.
Deze cursus zal in een nieuw jasje worden gegoten maar zal nog steeds bestaan uit 8 unieke lessen die uiterst geschikt zijn om weer te leren ontspannen. Het laat je ervaren hoe de manier van ademen bepalend is voor jouw gedachtenpatronen en leefwijze.
En vice versa, dat de manier zoals je leeft de conditie van je adempatroon bepaalt.

Vanuit de Hatha yogatraditie is het leren kennen en beheersen van de adem één van de fundamenten voor een vitaler en gezonder leven. Yoga en meditatie zijn de laatste jaren niet voor niets steeds populairder geworden en veel mensen ervaren de voordelen van hiervan.Zoals; energieker, minder stress, een betere nachtrust, een sterker en gezonder lichaam.

Veel lichamelijke en mentale klachten komen voort uit een verstoord adempatroon. Gejaagdheid, stress, spanningen, het constant aanstaan zorgt voor ongezonde basis in onszelf. Op de lange termijn kunnen allerlei klachten en ziektes zich ontwikkelen.

Wacht dus niet te lang voordat een kleine klacht uitgroeit tot iets wat een chronisch karakter krijgt.

Tijdens deze Adem en Rust bewegen we in toegankelijke Hatha yogaposes om strakheden in het lichaam te verzachten, onderzoeken we de adem en zijn enorme kwaliteit om rust en evenwicht te creëren, we mediteren om het denkpatroon te kalmeren en er krachtige, positieve voor in de plaats te brengen.
Er zal de krachtige werking van Yoga Nidra aan worden toegevoegd.