Workshop Lekker Slapen
Vrijdag, 9 juni • 19:00 - 21:30
Losplaatsweg 24A, Noordwijk
Esther Augustinus
Beschrijving
Slaap is een belangrijk onderdeel van je vitaliteit! Slaap jij niet optimaal? Wil je beter slapen? Of wil je graag meer leren wat slaap nou eigenlijk is? Kom dan naar de slaapworkshop die Esther en Heleen samen organiseren op vrijdagavond 14 april van 19.00-21.30 uur!
Vooraf aan de workshop ontvang je een slaapdagboek waarin je jouw slaap voor een aantal dagen bijhoudt. Tijdens de workshop word je dagboek besproken, kom je onder andere meer te weten waarom we slapen, uit welke verschillende fases slaap bestaat, wat van invloed is op je slaapkwaliteit en de relatie tussen slaap en voeding.
De workshop sluiten we af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen die geheel gericht zijn om je nachtrust te bevorderen. Ervaring met deze twee onderdelen is zeker geen must! Sterker het is heel laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het gaat erom dat je het ervaart wat verschillende oefeningen voor je kunnen doen. Je krijgt handvatten gericht op de ademhaling wat je slaapkwaliteit kan bevorderen waardoor je een betere nachtrust zult hebben.
Naast kennis en handvatten leer je met deze workshop dat je met kleine stapjes enorme winst te behalen is om je nachtrust te optimaliseren. Daarnaast kan jezelf ervaren wat ademhaling voor je kan betekenen en als bonus krijg je na de workshop een digitaal ingesproken ademhalingsoefening door Esther zelf ingesproken toegestuurd!