Yoga op Zondag - Ajna Chakra
Zondag, 14 april • 09:30 - 11:00
Losplaatsweg 24A, Noordwijk
Esther Augustinus
Beschrijving
In de hectiek van ons leven zijn we allemaal op zoek naar een doel, richting en wijsheid. Het bewustzijn van Ajna Chakra, 3e oog Chakra, kan je hierbij ondersteunen.

Dit Chakra bevindt zich in het midden van je voorhoofd tussen je wenkbrauwen en is een diepgaand energiecentrum dat de kracht heeft om ons te verbinden met onze intuïtie, onze waarneming te verhogen en ons voorbestemde levenspad te verlichten.
Zondag as. duiken we in dit energiecentrum en onderzoeken we de belangrijkste kenmerken, helende krachten en hoe je het kunt activeren en in balans kunt brengen.
Een evenwichtige Ajna Chakra cultiveert mentale helderheid en focus. Beter in staat om je te concentreren op taken, ideeën en gedachten. Met meer helderheid, focus en intuïtie ben je ook beter in staat om goede beslissingen te nemen. Het helpt je tevens om effectiever met stress en angst om te gaan.

Dit energiecentrum speelt tevens een sleutelrol in je verbeelding en creativiteit. Je ziet mogelijkheden en creatieve oplossingen. Je bent je bewuster van je gedachten, gevoelens en emoties. Het helpt je jezelf beter te begrijpen, welke keuzes je maakt en hoe je richting kunt geven aan je leven.

Een Derde-Oog Chakra opening manifesteert zich vaak als een diepgaande verbinding tussen jezelf en het goddelijke. Dit stelt je in staat om hogere niveaus van bewustzijn aan te boren en toegang te krijgen tot een grotere wijsheid en een beter begrip van het Zelf.