Hatha - Nivå Grund/Medel
Online
Tisdag, 24 november • 17:30 - 18:45
Yoga by Lina - Online
Lina Hammarstrand
Beskrivning
Hatha yoga är en fysisk form av yoga som utförs i ett lugn tempo. Ordet Hatha är sanskrit och är uppdelad i stavelserna Ha, som betyder sol och Tha som betyder måne. I en Hatha yoga klass balanseras den mer kraftfulla energin med den mer lugna för att finna en stabilitet och ett inre lugn.

I Hathayogan möter du förutom solhälsningar; stående, sittande och liggande positioner där vi stannar i ca 10-15 andetag. De statiska positionerna ökar din flexibilitet och bygger upp styrka i dina muskler. Du får också möjlighet att övar upp din uthållighet, både fysiskt och mentalt. Klasserna inleds ofta med en andningsövning och avslutas alltid med en längre vila (Savasana).

Klassen kan anpassas utifrån dina behov och passar såväl nybörjare som mer erfarna yogis.

Nivå: Grund/Medel

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online.

När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen.

För att delta behöver du appen Zoom i mobilen. Den kan du ladda ner när du klickat på länken. När appen laddat ner och installerats kan du ange möteskod och lösenord eller klicka på länken igen.

Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner appen och ansluta till klassen.