Ashtanga Vinyasa - Medel/Avancerad
Online
Lunes, 18 enero • 17:30 - 18:45
Yoga by Lina - Online
Anne Holmer
Descripción
Ashtanga Vinyasa - Svettigt och utmanande

Grunden i denna klass bygger på den traditionella ashtangayogans sekvenser. I Ashtangayoga utförs yogapositioner i en bestämd ordning där man stannar fem andetag i varje position. Yogaläraren modifierar här Ashtanga yogan för att gör yogan mer tillgänglig för fler, därav kallas den Ashtanga Vinyasa.

Denna yogaform är dynamisk och kraftfull. Vi låter andning & positioner flätas samman under det flöde som binder ihop de olika positionerna med varandra. När vi svettas får kroppen möjlighet att rensas från gifter och slaggprodukter och vi renar både kropp och sinne.

Nivå: Medel/Avancerad

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online.

När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen.

För att delta behöver du appen Zoom i mobilen. Den kan du ladda ner när du klickat på länken. När appen laddat ner och installerats kan du ange möteskod och lösenord eller klicka på länken igen.

Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner appen och ansluta till klassen.

Du kan även välja att se klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut dagen efter. Morgon- och lunchklass skickas ut senare samma dag. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE.