Hathayoga - Grund/Medel
Online
Martes, 26 enero • 17:30 - 18:45
Yoga by Lina - Online
Lina Hammarstrand
Descripción
Fysisk yoga i ett lugn tempo

Hatha yoga är en fysisk form av yoga som utförs i ett lugn tempo. Ordet Hatha är sanskrit och är uppdelad i stavelserna Ha, som betyder sol och Tha som betyder måne. I en Hatha yoga klass balanseras den mer kraftfulla energin med den mer lugna för att finna en stabilitet och ett inre lugn.

I Hathayogan möter du förutom solhälsningar; stående, sittande och liggande positioner där vi stannar i ca 10-15 andetag. De statiska positionerna ökar din flexibilitet och bygger upp styrka i dina muskler. Du får också möjlighet att övar upp din uthållighet, både fysiskt och mentalt. Klasserna inleds ofta med en andningsövning och avslutas alltid med en längre vila (Savasana).

Nivå: Grund/Medel

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online.

När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen.

För att delta behöver du appen Zoom i mobilen. Den kan du ladda ner när du klickat på länken. När appen laddat ner och installerats kan du ange möteskod och lösenord eller klicka på länken igen.

Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner appen och ansluta till klassen.

Du kan även välja att se klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut dagen efter. Morgon- och lunchklass skickas ut senare samma dag. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE.