Medicinsk yoga - Grund/Medel
Online
Onsdag, 20 januari • 18:30 - 19:45
Yoga by Lina - Online
Lina Hammarstrand
Beskrivning
Medicinsk yoga - Lugn, enkel och kraftfull

Medicinsk yoga är en lugn, enkel och samtidigt kraftfull form av yoga. Den har sitt ursprung i Kundalini Yoga och forskning visar att Medicinsk Yoga har goda effekter vid bl.a. smärta, stress, utmattning, hjärtproblem, sömnbesvär, ångest, oro och depression. Medicinsk yoga används idag på många sjukhus och vårdcentraler runt om i landet.

Förutom mjuka fysiska rörelser kommer du under klassen att få jobba med uthållighet i positioner, andning, djupavslappning och utföra övningar i mindfullness.

Nivå: Grund/Medel (Klassen kan anpassas utifrån dina behov)

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online.

När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen.

För att delta behöver du appen Zoom i mobilen. Den kan du ladda ner när du klickat på länken. När appen laddat ner och installerats kan du ange möteskod och lösenord eller klicka på länken igen.

Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner appen och ansluta till klassen.

Du kan även välja att se klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut dagen efter. Morgon- och lunchklass skickas ut senare samma dag. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE.