Kundaliniyoga - Grund/Medel
En ligne
Samedi, 23 janvier • 08:30 - 09:45
Yoga by Lina - Online
Malin Persson
Description
En dynamisk yogaform med andlig och spirituell inriktning.

Kundaliniyoga är en dynamisk, mjuk men ändå kraftfull yogaform. Fokus ligger på att skapa balans i kropp, sinne och själ genom förutbestämda yogapass som innehåller rörelser, andningstekniker och meditationer. Meditationerna kan både vara stillsamma, tysta eller i rörelse med mantra. Kundaliniyoga ökar medveten om oss själva, om våra tankar, känslor och kropp.

Nivå: Grund/Medel

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online.

När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen.

För att delta behöver du appen Zoom i mobilen. Den kan du ladda ner när du klickat på länken. När appen laddat ner och installerats kan du ange möteskod och lösenord eller klicka på länken igen.

Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner appen och ansluta till klassen.

Du kan även välja att se klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut dagen efter. Morgon- och lunchklass skickas ut senare samma dag. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE.