Yin Yoga Flow, inloop vanaf 10.05 uur
Vrijdag, 9 december • 10:15 - 11:30
Berghseweg 12 7076 AE Varsselder, De Leemlander
Inge Weijers
Met liefde en passie beoefen ik Yoga en Fitness. Ik deel deze kennis voor jouw lichaam in balans. 💚Yogastudio, Yogadocent, Yogastudent 💚Mindful Personal Trainer voor Yoga en Fitness
Beschrijving
Graag dekentje of handdoek meenemen om materialen wegens hygiene te beschermen.
Om afkoeling tijdens de eindontspanning te voorkomen is het advies om een warme trui/vest en sokken mee te nemen.
Yin Yoga Flow is een rustige yogastijl waarbij houdingen worden uitgevoerd met het doel om optimale ontspanning te ervaren. Je wordt uitgenodigd om tijdens de houdingen zoveel mogelijk spierspanning los te laten, zodat oppervlakkige en dieper gelegen bindweefselstructuren in je lichaam worden gestimuleerd. Tijdens deze les is er veel aandacht voor de ademhaling. Omdat je bij yin yoga wat langer in de houding blijft (3-5 minuten) heb je alle tijd om te voelen wat er in de houdingen gebeurt op fysiek, mentaal en energetisch niveau.  Dat helpt je lichaamsbewustzijn te vergroten en je grenzen te bewaken, wat heel belangrijk is ons drukke en actieve leven. Je merkt dat je fysiek en mentaal meer ruimte krijgt en dat 'loslaten' wat makkelijker wordt. De houdingen zijn voornamelijk zittend en liggend.
De yin yoga houdingen zijn ontspannen, puur en 'stil', met tussendoor zachte en fijne bewegingen kom je in een relaxte Yin Yoga Flow.