🌟YOGAEVENT🌟: LET’S ROLL! MFR & Yin for Underkroppen
Venteliste
Søndag, 28 februar • 08:30 - 11:00
Karateklubben
Raminta Bendikas
Beskrivelse
LET'S ROLL er healende og genopbydende yogaevent for UNDERKROPPEN, som kombinerer MyoFascial Release (MFR) tekniker med skønne Yin Yoga! Yogaevent er en uafhængig fortsættelse af forrig (særlig) event "MFR & Yin Yoga for overkroppen"🙏.

Føler du spændinger i nederste del af ryggen, har ondt i lænden, hofterne eller måske knæene, eller har muskelsmerter andre steder i kroppen? Så er denne fordybelses event en ren terapi for din krop og ikke mindst for dit sind. For Myofascial Release (MFR) virker yderst godt som muskelsmertebehandling og hjælper til at genoprette muskelfunktion, bevægelighed samt forbedrer generel vævsundhed. I MFR bruges der massagebolde til at fjerne spændinger i spændte/såre muskler samt det bindevæv (fascia), som svøber, forbinder og støtter musklerne. Bindevæv hænger sammen i hæle kroppen, og selvom vi kun arbejder fra hofter og ned, vil det med sikkerhed have effekt ud i hele kroppen!

Du vil lære forskellige manuale tekniker, som vil:

• Mindske smerter og stivhed
• Fjerne dybt liggende spændinger
• Forøge bevægelighed ved at løsne sammenlimede væv, der er årsag til stivhed og immobilitet
• Forbedre blod-og lymfecirkulation
• Forbedre din fysisk præstation
• Forbedre din holdning og kropsbevidsthed

Vi vil kombinere MFR med den stille og indadvendte, men dybdegående og skønne YIN Yoga. Netop kombinationen af MFR og Yin Yoga giver største udbytte og mest mærkbar effekt i bl.a. muskelspændings lindring.

Yogaevent afsluttes med yoga nidra, en guidet dybdeafspænding.

Oplev en yogaformiddag, der vil have en healende, lindrende, genopbyggende og udviklende effekt på din krop og sind og vil efterlade en fornemmelse af lethed og release i hele kroppen, selvom vi kun lægger fokus på underkroppen💖!

💫Alle kan være med, undtaget hvis du er gravid. Det er en fordel, hvis du kender til yin.

Traditionen tro byder jeg på en kop te☕️ og en bid mad🍣 når vi er færdige🙌.

✨Pris er inkl. en lille bold-gave.

📍Afbud senest 24 timer før start📍