Yogalates online les
Online
Dinsdag, 19 januari • 18:45 - 20:00
.
Sofie Mees
Beschrijving
Voor de toegang tot deze les ontvang je 30 minuten voor de les start een e-mail met daarin de link en het paswoord dat nodig is om aan de les deel te nemen. Het paswoord is persoonsgebonden. Check zeker je spamfolder. De e-mails worden verstuurd via sofiemees@hotmail.com.

Inschrijven kan tot een half uur voor de les start. Schrijf je je later in, dan is de kans heel groot dat je geen e-mail ontvangt.

Deze mix van yoga en pilates heeft een meer gelaagd niveau vergeleken met een standaard pilates les, doordat de yogamindset erin verweven zit. Wil je graag kracht ontwikkelen alsook lenigheid, voel je graag je lichaam terwijl je geniet van de o zo belangrijke ademhaling en de daaruit volgende ontspanning? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Yogalates kenmerkt zich door veel stabiliteitstraining aan de hand van repetitieve bewegingen. Door dezelfde oefening een aantal keren na elkaar te doen, kan je je immers goed concentreren op een bewuste en juiste uitvoering. Staande houdingen alsook liggende posities wisselen elkaar af en nu en dan passeert er een zonnegroet de revue. Elke les is anders, soms focussen we op een bepaalde spiergroep (buikspiercultivatie komt sowieso elke sessie aan de beurt), een andere keer nemen we het volledige lichaam onder de loep.