Wereld Yogadag Kasteel van Asten
Dinsdag, 21 juni • 19:00 - 20:30
Kasteel Asten-Heusden Kasteellaan 12, Asten-Heusden
Franca Gijsbers
Beschrijving
Dit jaar vieren we samen weer Wereld Yoga dag bij het Kasteel van Asten. Op deze prachtige locatie hebben we weer een mooi programma samengesteld, waaraan iedereen kan meedoen. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben of lid te zijn van Yoga Jiva. De avond begint om 19.00 uur en sluiten we om 20.30 uur af onder het genot van een heerlijke kruidenthee en een vedische lekkernij.
De opbrengst van deze avond gaat 100% naar Campagneteam Huntington. Huntington is een progressieve erfelijke ziekte, waarbij zenuwcellen in de hersenen beschadigd raken. De ziekte uit zich o.a. in onwillekeurige bewegingen die langzaam verergeren, verstandelijke achteruitgang en een verscheidenheid van psychische symptomen. De ziekte leidt gemiddeld na twintig jaar tot de dood van de patiënt(e), meestal door bijkomende oorzaken zoals longontsteking. Er bestaat nog geen genezende therapie voor deze ziekte. Campagneteam Huntington heeft als doel wetenschappelijk onderzoek te financieren dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden. Volg de link hieronder en lees het verhaal van Yoga Jiva lid Nel van Lierop en waarom zij zo betrokken is bij deze ziekte en dit goede doel.
Neem voor deze avond je yogamat mee of een deken waarop je kunt zitten. Een deken om jezelf toe te kunnen dekken en draag warme kleding waarin je makkelijk kunt bewegen.
LET OP; NADAT JE DE AANKOOP HEBT GEDAAN MOET JE JEZELF INBOEKEN IN DEZE LES