Lazy Sunday Yin XL met klankbeleving samen met Angela
Zondag, 19 februari • 11:00 - 13:00
Nicolette van Oortmerssen
Beschrijving
Stel je voor: Je ligt voor 3-5 minuten in een Yin Yoga houding die je lichaam soepeler maakt, je zoekt naar balans en daar ondersteunen Klanken van verschillende instrumenten en de Zielenzang jou bij!
Nicolette van Oortmerssen is coach en yogadocente. Samen met Angela, Sound Medicine Woman, verzorgen zij deze weldaad voor jouw lichaam, geest en ziel.

Wat is Yin Yoga?
Yin yoga is een toegankelijke en rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. De yogahoudingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden langer aangehouden (tussen 3-5 minuten) en ondersteund met bolsters, kussens en dekens. Met name het rustige karakter van Yin spreekt deelnemers aan.
Wat zijn Soul Gift Sounds?
Angela werkt met verschillende instrumenten uit diverse windstreken. Zij gebruikt ook haar stem in de vorm van Zielenzang. Een taal die een ieder verstaat door er voor open te staan.
Frequenties vinden de weg in jouw lichaam en ondersteunen jou je ontspanning te pakken. Je lijf herkend dit en spreekt rechtstreeks je zelfhelend vermogen aan tot diepe healing. Laat je energie weer door stromen om sneller af te voeren wat je niet (meer) dient. En dat te belichamen wat jij wel wil.
Deze combinatie van Klank, Zielenzang & Yin Yoga is een unieke beleving!
Iedere sessie is gekoppeld aan een thema van de natuur. Zo buiten zo binnen.
Voor 19 februari is dat BALANS.
Deze sessie is van 11 uur - 13 uur.
Je bent van harte welkom.
Namasté, Nicolette en Angela