Zwangerschapsyoga bij de Vrijstaat - Esther
Dinsdag, 31 januari • 19:00 - 20:15
Yoga U Team
Beschrijving
Zwanger zijn is een spannende tijd waar er zowel lichamelijk als geestelijk veel veranderd. Iedere vrouw en iedere zwangerschap is uniek. Met de zwangerschapsyoga lessen wil ik iedere vrouw uitnodigen om te genieten van het nieuwe leven wat in je groeit. Omdat jouw lichaam 9 maanden lang heel hard aan het werk is voor jouw baby zal je in de lessen veel ontspanningsoefeningen tegenkomen gecombineerd met veilige yogahoudingen voor tijdens de zwangerschap. Maar ook praktische informatie en ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de geboorte van je kindje en bekkenbodemoefeningen om het bekken stabiel en stevig te houden. Daarnaast is er genoeg ruimte om de connectie te maken met andere zwangere vrouwen, om te lachen en vragen te stellen.

Je kunt vanaf 14 weken zwangerschap op ieder moment instappen in de les. Doe kleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een warme trui mee voor de eindontspanning.

De les vindt plaats in de boerderij van de Vrijstaat. Adres is Hof van Monaco 3. (Let op: navigeer je met google maps kun je het beste zoeken op Hof van Monaco 8, anders wordt je naar de verkeerde locatie geleid). Bij de boerderij loop je naar de voordeur (waar de grote beer staat), daar kun je naar binnen.
Neem zelf een yogamat, dekentje en eventueel extra benodigdheden mee. Heb je geen mat stuur dan een mail naar esther@yoga-u.nl om er één te lenen.