Mama & Baby yoga - Esther
Vrijdag, 18 februari • 11:15 - 12:30
Hetty Norder
Beschrijving
Mama en Baby yoga zijn yogalessen voor moeders waar je je kindje mee mag nemen. Een fijne manier om zelf te bewegen met je kindje dicht bij je. Je bent welkom in de les vanaf 6 weken na de bevalling totdat jouw kind kan kruipen.
Moeders zonder baby zijn ook welkom in deze les. De les richt zich voornamelijk op beweging voor de mama’s. In de lessen besteden we aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, ademhalingstechnieken en zachte yogahoudingen om het lichaam diep te kunnen ontspannen.

De lessen zijn ook leuk voor de baby! We houden de baby’s bezig en geven je oefeningen om samen met je kindje te doen en massagetechnieken die je thuis toe kunt passen. Zo versterk je de band en connectie met je baby terwijl je ervaringen kunt delen met andere moeders.

De lessen zijn informeel in een veilige en vriendelijke omgeving. Je hoeft je niet druk te maken over voedingen, verschonen of een huilend babytje, dit kan allemaal, we zijn met allemaal moeders.