Zwangerschapsyoga bij Buurtcentrum Bij de Buren
Donderdag, 24 november • 09:30 - 10:45
Esther van Klaarbergen
Beschrijving
Zwanger zijn is een spannende tijd waar er zowel lichamelijk als geestelijk veel veranderd. Iedere vrouw en iedere zwangerschap is uniek. Met de zwangerschapsyoga lessen wil ik iedere vrouw uitnodigen om te genieten van het nieuwe leven wat in je groeit. Omdat jouw lichaam 9 maanden lang heel hard aan het werk is voor jouw baby zal je in de lessen veel ontspanningsoefeningen tegenkomen gecombineerd met veilige yogahoudingen voor tijdens de zwangerschap. Maar ook praktische informatie en ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de geboorte van je kindje en bekkenbodemoefeningen om het bekken stabiel en stevig te houden. Daarnaast is er genoeg ruimte om de connectie te maken met andere zwangere vrouwen, om te lachen en vragen te stellen.

Je kunt vanaf 14 weken zwangerschap op ieder moment instappen in de les. Doe kleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een warme trui mee voor de eindontspanning.

De les vindt plaats bij Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk. Adres: Eerste Oosterparklaan 76. Er zijn matjes en props aanwezig in de zaal.