Mama & Baby yoga cursus
Woensdag, 1 februari • 09:30 - 10:45
Esther van Klaarbergen
Beschrijving
De Mama en Baby yoga cursus is een 6 weekse cursus voor moeders waar je je kindje mee neemt naar de lessen. Je baby kan tijdens de lessen kijken, slapen en gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent. Een fijne, ontspannen manier om je lichaam weer te versterken na de zwangerschap en bevalling. De cursus is opgebouwd uit 6 verschillende lessen. iedere les heeft een andere thema.

Les 1: Ervaringen van de bevalling en de eerste weken van je baby
Les 2: Postnatale yoga voor versteviging & baby yoga
Les 3: Postnatale yoga voor versteviging gecombineerd met baby yoga
Les 4: Shantala baby massage
Les 5: Postnatale yoga en taboes rondom het moederschap
Les 6: Postnatale yoga gecombineerd met baby yoga en massage

In alle lessen besteden we aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, ademhalingstechnieken en zachte yogahoudingen om het lichaam diep te kunnen ontspannen. De lessen zijn ook leuk voor de baby! We houden de baby’s bezig en geven je oefeningen om samen met je kindje te doen plus massagetechnieken die je thuis toe kunt passen. Zo versterk je de band en connectie met je baby terwijl je ervaringen kunt delen met andere moeders. Je bent welkom in de les vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling totdat jouw kind kan kruipen. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven zodat je je niet druk hoeft te maken over voedingen, verschonen of een huilend babytje.

De les vindt plaats bij Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk. Adres: Eerste Oosterparklaan 76. Er zijn matjes en props aanwezig in de zaal.
Neem een speeltje of knuffeltje voor je kindje mee, een grote hydrofiele doek, dekentje en verschoon spullen mee naar de les.
Let op: als je de cursus hebt geboekt hoef je je alleen voor de eerste les in te schrijven in het systeem. Dat scheelt je weer wat handelingen.