zaterdag 13 juli : Workshop Kruiden voor je Hart en Ziel MET CINDY GEURTZEN

  13:00
Workshop Kruiden voor je Hart en Ziel MET CINDY GEURTZEN

Tijd   13:00 - 16:00
Docent   Dorien
Locatie   NewNature Terborg
Ruimte   Sint Jorisplein 1 Terborg
Plaatsen   Nog 1 beschikbaar
Tijdens deze workshop kijken we naar kruiden die het hart kunnen openen en helen. Fysieke klachten die met het hart te maken hebben worden besproken. En je leert een aantal kruiden herkennen en we kijken naar de helende werking ervan. Je kunt ze proeven en voelen en Cindy legt je uit hoe je ze kunt gebruiken. Aan het eind van de middag heb je contact weten te maken met een aantal bijzondere hartkruiden en heb je mogen zien wat er in jouw hart leeft.

En we gaan nog een stap verder. Want ook op een diepere laag helpen deze kruiden je met het openen van je hart. In deel twee van de workshop nemen we de kruiden mee in een geleide meditatie. Samen met een persoonlijke intentie neem je een kijkje in je hart en vul je jezelf van binnenuit met liefde, met warmte, met passie...jij mag kiezen.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over geneeskrachtige kruiden en de holistische werking ervan. Je hoeft geen ervaring te hebben met kruiden en/of meditatie.

De les wordt gegeven door Cindy Geurtzen, van Kruidenkind, praktijk voor bewustwording door therapie, coaching, kruidenadvies en workshops. Lees meer over Cindy op haar website www.kruidenkind.nl