Aerial en hathayoga mix
Maandag, 9 december • 17:30 - 18:30
Damsterdiep 46, 9711 SM Groningen
Hilke Meerman
Beschrijving
Met deze les kom je na je (werk)dag uit je hoofd en in je lijf. Iedere week is de les anders. Soms gebruiken we het aerialdoek hoog en ligt de nadruk op kracht en daarna ontspanning. Een andere keer hangt het doek laag en ligt de nadruk op vertragen en ontspannen in het doek. En weer een andere les laten we het doek links liggen en bewegen we simpelweg op de yogamat. Kortom; een beetje hatha yoga en een beetje aerial yoga.

Met Aerial Yoga doe je een uitdagende yogahouding in een handomdraai. De zogenaamde yogahangmat biedt ondersteuning, neemt compressie uit de wervelkolom, neemt spanning in de bovenrug weg en geeft je meer ruimte om te bewegen. Deze les richt zich op kracht, flexibiliteit, plezier en ontspanning. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Let op: de wees minimaal 10 minuten eerder aanwezig. Hilke leert je het doek zelf op juiste hoogte te stellen. Je mag een yogamat uit de kast pakken. Draag een shirt met mouwen en doe je sieraden af. In de zaal zijn we stil om alvast wat meer te ontspannen voordat de les begint. Gezellig kletsen mag bij de ingang. Er is thee en water aanwezig, dat je zelf mag pakken.