Aerial zwangerschapsyoga door Hilke
Woensdag, 17 augustus • 20:00 - 21:00
Damsterdiep 46, 9711 SM Groningen, studio
Hilke Meerman
Beschrijving
Zorg voor jezelf én voor je kindje in je buik. Deze les is gericht op ontspanning, ademhalingstechnieken, kracht en de bevalling. Op deze manier voorkom of verminder je fysieke kwalen en word je je bewust van hoe het met je veranderende zwangere lichaam en je geest is.

Zwangerschapsyoga doe je in een serie van tien weken. Iedere week volg je een les gericht op een specifiek thema. Op deze manier maak je de ontspanningstechnieken je eigen en zorg je voor een correcte lichaamshouding. We maken gebruik van de yogamat, aerial yoga doek en kussens ter ondersteuning. Het enige wat je mee mag nemen is soepel zittende kleding, zodat je vrij kan bewegen.

Hilke geeft de les om 20:00-21:00 in de studio. Wanneer je meedoet met de les, kan je je les inboeken via momoyoga met de strippenkaart die je al had, zoals je gewend bent.

Ben je nieuw bij Yoga050? Je kunt dan een keer een proefles doen en daarna een strippenkaart zwangerschapsyoga van 10 lessen aanschaffen (deze is 12 weken geldig. Een les zeg je tot 6 uur van te voren af).

Heel veel plezier met de les!

Praktisch:
- Wees tien minuten van te voren aanwezig.
--> Neem je eigen mat mee. (Je kan er eventueel een kopen in de studio voor €37,50.)
--> Eenmalig bij een proefles mag je een mat van ons gebruiken).

Een yogamat van uitstekende kwaliteit verkopen we in de studio voor €37,50. Het is een mat die niet glijdt op de vloer en stevige grip geeft tijdens het beoefenen van yoga. Je mag bij een proefles eentje van ons gebruiken als je nog geen yogamat hebt.