Zwangerschaps (aerial) yoga door Hilke
Maandag, 30 november • 19:00 - 20:00
Damsterdiep 46, 9711 SM Groningen
Hilke Meerman
Beschrijving
Zorg voor jezelf én voor je kindje in je buik. Deze les is gericht op ontspanning, ademhalingstechnieken, kracht en de bevalling. Op deze manier voorkom of verminder je fysieke kwalen en word je je bewust van hoe het met je veranderende zwangere lichaam en je geest is.

Zwangerschapsyoga doe je in een serie van tien weken. Iedere week volg je een les gericht op een specifiek thema. Op deze manier maak je de ontspanningstechnieken je eigen en zorg je voor een correcte lichaamshouding. We maken gebruik van de yogamat, het aerial yoga doek en kussens ter ondersteuning. Het enige wat je mee mag nemen is soepel zittende kleding (en nu er corona is een yogamat), zodat je vrij kan bewegen.

Hilke geeft de les om 19:00-20:00 in de studio. Ben je nieuw bij Yoga050? Je kunt dan een keer een proefles doen en daarna een strippenkaart zwangerschapsyoga van 10 lessen aanschaffen (deze is 12 weken geldig. Een les zeg je tot 6 uur van te voren af).

Hoe ga je te werk:
Ga naar www.momoyoga.nl/yoga050
Maak vrijblijvend een account aan.
Koop (via het tabblad strippenkaarten) een losse les zwangerschapsyoga of een strippenkaart van 10 lessen.
Vervolgens reserveer je je les in het lesrooster in momoyoga. De betreffende les vind je in het rooster op iedere maandagavond.

Er is een Yoga050 app-groep. Zit je er nog niet in, maar wil je dat wel? Laat het weten via de mail, dan voegen we je toe! Heb je andere vragen? We horen ze graag via info@yoga050.nl

Qua coronamaatregelen houden we de adviezen van het RIVM aan. Behoud daarom de anderhalve meter afstand in de zaal. Reinig je handen met handalcohol. Wanneer je niet fit bent, blijf dan thuis. We zullen de lessen zoveel mogelijk opnemen, zodat je ook dan mee kan doen vanuit huis. Draag een mondkapje bij binnenkomst en vertrek. Je mag het mondkapje af wanneer je op je yogamat staat, als je dat wilt.

Heel veel plezier met de les!

Liefs, Hilke

Coronamaatregelen:
--> Neem je eigen mat mee.
--> Bij verkoudheid of griepverschijnselen blijf je thuis. Je kan lessen online volgen bij Yoga050.
--> Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
--> Kleed je als mogelijk thuis al om.
--> Neem je eigen handdoek mee.
--> Behoud 1,5 meter afstand tussen elkaar in de studio.

De deur in open vanaf 18:45. We beginnen om 19:00. We zien je graag in de les!