Workshop Meditatie en Line flow | FLOW | Kristine Tumanyan x Yogacenter Roermond
Zondag, 17 december • 14:00 - 16:00
Eci Cultuurfabriek | ECI 13 Roermond, Expositie ruimte "Line Flow"
Sanne Cardinaals
Beschrijving
Meditatie
Een expositie in beweging waarin Sanne je meeneemt in een meditatie passend bij het thema “Flow”. Er zal afgewisseld worden met yoga en beweging en zul je meegenomen worden door de expositie van Kristine Tumanyan "Line Flow".

Line flow
Om vervolgens jouw eigen creatie te maken met een meditatieve “line flow” tekenworkshop onder begeleiding van Kristine. Je kunt kiezen of je jouw werk mee naar huis neemt of zelf exposeert.

Een gouden combinatie om bewust in dit moment te zijn en om te ontdekken waar jij nog niet buiten de lijntjes durft te tekenen. Een reis door je lichaam die je mag vertalen op papier.

De "line flow" expositie is te bewonderen in de Eci Cultuurfabriek te Roermond van 19 november 2023 t/m 28 januari 2024.

Kleding:
- Draag comfortabele kleding, maak gebruik van laagjes zodat je altijd iets aan of uit kan doen.
- Een lekkere warme trui of vest en dikke sokken.
- Je kunt een eigen deken meenemen mocht je dit fijn vinden
- Tekenen doen we aan tafel mocht je voor de workshop je mat en meditatiekussen willen meenemen dan mag dit!

Openbaar vervoer
Vanaf het station van Roermond is het ongeveer een kwartier lopen naar de ECI cultuurfabriek. Het is ook mogelijk om de bus te pakken. Vanaf station Roermond kun je Arriva Stadsbus 2 richting Herten nemen tot de bushalte Bisschop Lindanussingel. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de ECI cultuurfabriek.

Parkeren ECI
Kan voor de deur van de Eci Cultuurfabriek of in een van de zijstraatjes er omheen. Het tarief voor de ECI is € 1,90 per uur, met een maximum van € 6,50. Het parkeerterrein is gelegen aan de Dr. Bärstraat te Roermond.

Je hoeft geen Yoga of Meditatie ervaring te hebben.

De workshop zal op donatiebasis zijn, je kunt je aanmelden voor de workshop en zult aan het einde een link ontvangen waarmee je kunt betalen. Je mag dan ook een bedrag kiezen die voor jou passend voelt.