Start to Ashtanga Yoga met Els
Wachtlijst
Zaterdag, 19 september • 10:00 - 11:00
Team ☼
Beschrijving
Ben je nieuwsgierig naar Ashtanga Yoga?
Of ben je er even tussenuit geweest en wil je opnieuw opbouwen?
Of heb je nog nooit aan yoga gedaan en ben je op zoek naar een dynamische yogastijl?
Dan is dit dé les waar je moet zijn!

In deze start to Ashtanga Yoga krijg je de beginselen van Ashtanga Yoga aangeleerd. We beoefenen de ademhaling, zonnegroeten en gaan verder met de staande poses. Alles stap voor stap met aandacht voor de belangrijkste focuspunten. Alles met respect voor jouw lichaam en jouw grenzen.
Bij regelmatige beoefening van deze les, ga je merken dat je sterker en flexibeler wordt, maar ook je mentale veerkracht vergroot.

Deze les is geschikt voor gezonde beginners, maar ook als je al enige ervaring hebt opgedaan en je jouw basis wil verdiepen ben je heel welkom.

We geven deze les op 19, 26 september en 3, 31 oktober en 7 november. Probeer deze zoveel mogelijk te volgen om een goede basis te creëren.

Belangrijk: Neem je eigen yogamat en dekentje mee.

Locatie:
Als je voor het gebouw staat, zie je aan je linkerkant een bareel. Je wandelt achter de bareel naast het gebouw totdat je een doorgang onder het gebouw ziet. In die doorgang zie je links de deur naar de bewegingsruimte waar onze yogales doorgaat. Parkeren kan eenvoudig in de straat of zelfs op de parking van Sint-Ursula, iets verderop in de straat op je rechterzijde.