Tai Chi & Yoga & Meditatie met Richard
Zondag, 26 september • 10:00 - 11:30
Stefan Maas
Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Yoga. Yoga en Lu Jong zijn voor mij de methodes om contact te maken met je lichaam en geest. De ademhaling is de brug tussen de het lichaam en de geest. De focus richten op je Zelf door het doen van yogahoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama’s). Daarnaast brengt het in Yoga zijn ook welzijn, ontspanning, kracht, uithoudingsvermogen, vitaliteit, verbondenheid en vreugde.  "Be a warrior of happiness"
Beschrijving
In deze les op zondag zijn verschillende methodes samengevoegd uit Tai Chi, yoga en geleide meditatie. Het is een hele subtiele vorm van bewegen om de levensenergie (weer) te laten stromen. Lichamelijke klachten ontstaan door het blokkeren van de energie. Door de oefeningen gaat de energie weer stromen en gaan klachten verminderen of verdwijnen helemaal.

De geleide meditatie is gericht op liefde, mededogen en wijsheid. 

De Tai Chi en de meditatie zullen tevens instructies zijn om thuis dagelijks te kunnen beoefenen. Mocht je deze methode integreren in jouw leven dan is er geen twijfel dat je leven op alle vlakken verbetert.

Je zult ook levensenergie en vreugde gaan ontdekken waar van je niet wist dat dit in jou ligt.

In de Satsang zal Richard vragen van de leerlingen beantwoorden en zullen we in onze gezamenlijke wijsheid delen.
Deze les gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Mocht de les niet doorgaan dan krijg je de les weer bijgeschreven in je lestegoed. Je kunt dan een andere datum of les boeken.