Benefietyoga voor de getroffen kinderen in Gaza
Zaterdag, 2 december • 09:30 - 10:45
Rilana Cardinaal
Mijn naam is Rilana Cardinaal. Ik ben mijn reis op deze wereld begonnen in Nederland, in 1992. Als dans- en bewegingstherapeut en yogadocent ben ik via een aantal reizen en omwegen terecht gekomen in Gent. Vanuit hier draag ik uit wat ik belangrijk vind: luisteren naar je eigen lichaam, in beweging blijven en bewustzijn creëren. Yoga helpt mij om mijn lichaam te voelen en te voeden. Ik wil graag op fysiek en mentaal vlak in ontwikkeling blijven. Ik heb zelf nood aan momenten van 'verteren' en 'voeden'. Mijn aanpak is nuchter, rustig, zacht, maar uitdagend. Ik wil mensen prikkelen. Stimuleren om ook in beweging te blijven en zo te blijven groeien op zowel fysiek als mentaal vlak. Dat lichaam en geest samenhangen, ben ik steevast van overtuigd. Ik geloof dat de wereld een liefdevollere en mooiere plek is, als iedereen eens goed naar zichzelf durft te kijken. Zichzelf de waarom vraag durft te stellen; een intentie durft te stellen en met een open en vol hart ja durft te zeggen. Zo worden we allemaal de beste versie van onszelf. In alle kwetsbaarheid en met de ups and downs die daarbij horen. Welkom om samen met mij te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.
Beschrijving
We willen onze ogen niet sluiten, we willen iets doen. En dat samen met jullie!
Zaterdag 2 december geven onze geweldige teachers Lauren en Rilana een yogales ten voordele van Unicef. De inkomsten zullen integraal naar het ondersteuningsproject gaan voor de kinderen getroffen door de crisis in Gaza.

Om zoveel mogelijk geld rechtstreeks naar Unicef te laten gaan, is de inschrijving een klein beetje anders. Je reserveert je plekje via momo en doneert dan via unicef je vrije bijdrage.

Om deel te nemen, volg eenvoudig deze stappen:

1. Inschrijven via momo voor de les
2. Klik op de volgende link om jouw bijdrage te storten: https://www.unicef.be/nl/doe-een-gift
3.Na het voltooien van je betaling, maak een screenshot van de betalingsbevestiging. Dit screenshot dient als jouw inschrijvingsbewijs voor de yogales.

Kom op de geplande dag en tijd naar de yogales en toon je betalingsbewijs.

Aan het einde van de yogales zullen we samen bekijken hoeveel we hebben opgehaald voor het ondersteuningsproject voor kinderen die zijn getroffen door de crisis in Gaza.

Samen kunnen we echt het verschil maken voor deze kinderen in nood.
Dank je wel voor jouw steun!

In dit artikel lees je meer over wat zij met jouw geld zullen doen: https://www.unicef.be/nl/news/kinderen-gaza-crisis

Laten we onze community samenbrengen voor dit goede doel. Laten we bewegen voor zij die het niet kunnen, laten we zachtheid en liefde sturen. De krachten van yoga en yogi's gebundeld.

Wij hopen op een grote opkomst!