Rilana Cardinaal

Mijn naam is Rilana Cardinaal. Ik ben mijn reis op deze wereld begonnen in Nederland, in 1992. Als dans- en bewegingstherapeut en yogadocent ben ik via een aantal reizen en omwegen terecht gekomen in Gent. Vanuit hier draag ik uit wat ik belangrijk vind: luisteren naar je eigen lichaam, in beweging blijven en bewustzijn creëren.

Yoga helpt mij om mijn lichaam te voelen en te voeden. Ik wil graag op fysiek en mentaal vlak in ontwikkeling blijven. Ik heb zelf nood aan momenten van 'verteren' en 'voeden'.
Mijn aanpak is nuchter, rustig, zacht, maar uitdagend. Ik wil mensen prikkelen. Stimuleren om ook in beweging te blijven en zo te blijven groeien op zowel fysiek als mentaal vlak. Dat lichaam en geest samenhangen, ben ik steevast van overtuigd. Ik geloof dat de wereld een liefdevollere en mooiere plek is, als iedereen eens goed naar zichzelf durft te kijken. Zichzelf de waarom vraag durft te stellen; een intentie durft te stellen en met een open en vol hart ja durft te zeggen. Zo worden we allemaal de beste versie van onszelf. In alle kwetsbaarheid en met de ups and downs die daarbij horen.

Welkom om samen met mij te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.
 

Aankomende lessen

Deze docent heeft geen aankomende lessen.

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Yogaloft