NEW YEAR RESET: Yin yoga massage + Nidra
Wachtlijst
Zondag, 20 maart • 14:00 - 16:30
Lisa Schuur
Beschrijving
Geef 2022 een goede start met deze heerlijke lange les waar je wordt ondergedompeld in de yin yoga en yoga nidra. Echt een cadeautje voor jezelf fysiek en mentaal!

Deze les wordt gegeven door Lisa en Doreth. Lisa geeft de yin les, beide zullen ze rond lopen voor de massage's en Doreth sluit af met een yoga nidra sessie.

Yoga massage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress en vice versa. Yoga massage laat de energie weer door het lichaam stromen. De yoga strekkingen maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengen energiebanen beter in balans, werken aardend en geeft en gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbeterd de algehele vitaliteit.

Tijdens de yoga nidra zetten we een intentie en leggen we de focus op loslaten en ontspannen. Wat laat jij los? En waar wil jij naartoe in 2022? Begin in alle ontspannenheid en met een positieve mindset het nieuwejaar!