Pilates ONLINE 60 min
Online
Vrijdag, 21 januari • 09:00 - 10:00
Live Online
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
DEELNAME LINK
30 minuten voor aanvang van de les ontvang je de deelname link EN de link zal vanaf dan zichtbaar zijn bij de desbetreffende les in momoyoga (voor het geval je geen link in de mail hebt ontvangen).

PILATES
Pilates is een ontspannen en effectieve work-out die spiergroepen versterkt en rekt voor een evenwichtig, soepel en sterk lichaam. We werken aan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het voornaamste doel is een sterk en stabiel powerhouse (lichaamscentrum) dat zorgt voor een goede houding en je rug beschermt in het dagelijks leven.
Toegankelijk voor iedereen.

Dit heb je nodig voor de online Pilates les:
- een mat
- 2 gewichtjes of toning balls (0,5 kg of 1 kg) of 2 gevulde flesjes water (500ml).
- 1 kussentje

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op 06-24465146