Reiki & Healing behandeling Of Privé- of Duo- les
Dinsdag, 28 januari • 09:00 - 10:30
Achter t Zand 3
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
REIKI & HEALING
Ben je wel eens onrustig in je hoofd, heb je spanning in je lichaam of lichamelijke klachten die maar blijven terugkomen?

Een Reiki & Healing behandeling kan je helpen lichamelijk, emotioneel en mentaal meer in balans te brengen.

Een of meerdere behandelingen kan helpen bij:
Pijnvermindering
Het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam
Het activeren van jouw immuunsysteem
Ontspannen
Opheffen van blokkades
Meer levensvreugde
Minder stress
Het loslaten van negatieve denkpatronen
Jouw talenten beter ontwikkelen

Ik respecteer in hoge mate het werk van de reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten. Op geen enkele wijze wil ik de suggestie wekken dat mijn behandelingen een vervanging zijn voor de behandeling, diagnose, adviezen of medicatie die door hen wordt gegeven. Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor reguliere zorg, maar een aanvulling daarop.

PRIVÉ-of DUO- LES
Op zoek naar meer verdieping, persoonlijke aandacht en een (combi)les op maat?
Boek een privé- of duo-les.

Een privé- of duo-les maken we samen op maat. We kijken naar houdingen die passen bij jouw lichaam en onderzoeken waar je spanning vasthoudt, meer kunt ontspannen en welke spieren verstevigd kunnen worden.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar yogananouk@gmail.com