ONLINE LES Yin Yoga (60 min)
Woensdag, 18 maart • 10:00 - 11:00
Thuis
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
DIT IS EEN ONLINE LES

De komende weken zullen de lessen van YOGA Nanouk online live gegeven worden. Je kunt je les nog steeds boeken via je momoyoga-account.
Je ontvangt na je boeking een uitnodiging waarin een link staat om de les online te kunnen volgen op de normale aanvangstijd.
! Boeken van de les kan tot 1 uur voor aanvang.

Wat heb je nodig voor de online les:

- een rustige ruimte
- om op te liggen: een matje/vloerkleed/paar dikke badhanddoeken op elkaar gestapeld.
- 3 kussentjes (bv van je bank)
- een deken voor de eindontspanning
- mocht je zelf een bolster/meditatiekussen hebben, pak die er gerust bij.

In deze tijd is het extra belangrijk om je weerstand op peil te houden en yoga en pilates draagt daar zeker aan bij.
Gun jezelf dus ook komende weken dat momentje van ontspanning zodat je lichaam soepel, sterk en gezond kan blijven. Breng je geest tot rust en laat je energie stromen tijdens de ontspannen online lessen.

Mocht je vragen hebben, laat het me gerust weten via 06-24465146 of yogananouk@gmail.com

Stay healthy with a happy mind and a loving heart.
#onlineyogananouk

Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen. Een ontspannen en uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.

Toegankelijk voor iedereen.