ONLINE Yin Yoga & Nidra - mini retreat - Ontspannen de lente in - 25 euro
Domingo, 29 marzo • 10:00 - 12:15
Thuis, Een rustige ruimte in je eigen huis
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Descripción
ONLINE

Deze Mini Retreat - Yin Yoga Nidra zal Online worden gegeven.
Als je al geboekt hebt ontvang je een link om de ochtend online te volgen.
Ik hoop van harte dat je er online bij wilt zijn en kijk uit naar deze mooie nieuwe uitdaging.

Thema:
Lente

In deze mini retreat mag je je helemaal overgeven aan de ontspanning en rust in je lijf.
In een extra lange Yin Yoga en Yoga Nidra sessie kom je zachtjes uit de winterenergie en maak je lichaam en geest liefdevol klaar voor de verkwikkende energie van de lente.
Na een heerlijke ochtend helemaal voor jou, voel je je opgeladen en in verbinding met jezelf.

Yin Yoga:
In deze Lente-serie leggen we de focus op de meridianen, energiebanen, die verbonden zijn met de lever en galblaas. Dit is een sterke energie die nodig is in de lente om alles in de natuur te laten groeien.
Als deze energie goed kan doorstromen in dit meridianenpaar maak ook jij optimaal gebruik van deze krachtige energie in jou. Het geeft je de moed om plannen te maken en uit te voeren, beslissingen te nemen en flexibel te zijn. Denk maar aan een grasspriet in de lente die altijd wel een weg vindt om te groeien.

Yoga Nidra:
Aansluitend neem ik je mee in de “yogaslaap”. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.
Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.
Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter en dieper te slapen, je kunt je beter concentreren, brengt meer rust, creativiteit en energie en je merkt dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs een te hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Inclusief 1 gratis les naar keuze in de yogazaal na de Corona-tijd.

Kosten 25 euro