ONLINE Yin Yoga & Nidra
Tuesday, 24 March • 21:00 - 22:00
Thuis
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Description
Jouw wekelijkse slaapmutsje!
Yin Yoga & Nidra bevordert een goede nacht slapen en je wordt ontspannen de volgende ochtend wakker. Ervaar zelf de helende kracht van Yoga Nidra.

Elke dinsdag kun je live online Yin Yoga & Nidra volgen van 21.00 - 22.00 uur vanuit je fijne ruimte in huis.
Een ontspannen combinatieles waarin je start met zachte Yin Yoga asana’s om in verbinding te komen met je lichaam. Aansluitend neem ik je mee op reis met de Yoga Nidra sessie.

Yin Yoga & Nidra les:
Dit is een ONLINE les waarin je vanaf je eigen fijne ruimte in huis deze ontspannen combinatieles van zachte Yin Yoga asana’s kunt volgen en afsluit met een Yoga Nidra sessie.
Het bevordert een goede nacht slapen en je zult meer ontspannen de volgende ochtend wakker worden.

YIN YOGA:
Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen. Een ontspannen en uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.

YOGA NIDRA:
Aansluitend neem ik je mee in de “yogaslaap”. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.
Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.
Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter en dieper te slapen, je kunt je beter concentreren, brengt meer rust, creativiteit en energie en je merkt dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs een te hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Toegankelijk voor iedereen.

Wat heb je nodig voor de online les:

- een rustige ruimte
- om op te liggen: een matje/vloerkleed/paar dikke badhanddoeken op elkaar gestapeld.
- 3 kussentjes (die je bv op de bank hebt liggen)
- een deken voor de eindontspanning
- mocht je zelf een bolster en/meditatiekussen hebben, pak die er gerust bij.

De komende weken zullen de lessen van YOGA Nanouk online live gegeven worden. Je kunt je les nog steeds boeken via je momoyoga-account.
Je ontvangt na je boeking een uitnodiging waarin een link staat om de les online te kunnen volgen op de normale aanvangstijd.
! Boeken van de les kan tot 1 uur voor aanvang.