Yin & Restorative Yoga
Maandag, 28 september • 09:00 - 10:15
Fysioconnection, Dahliastraat 72, bovenzaal
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
Tijdens de Yin & Restorative yogales worden de zachte houdingen nog langer vastgehouden (5 min en langer) dan bij een Yin Yoga les. Het doel is niet om je uiterste grens op te zoeken maar de uitnodiging om controle langzaam los te laten en dieper te ontspannen. In de kalmte en ruimte die ontstaat kun je op zoek naar de stilte in jou en kun je helderder waarnemen wat je voelt en alles dat zich eventueel aandient.

We maken veel gebruik van yogaprops, zoals kussens, bolsters en blokken, die je helpen om makkelijker te ontspannen in de houdingen. Deze yogavorm is zeer geschikt ter bevordering van het genezen en herstellen van lichaam en geest, bijvoorbeeld na een ziekte of blessure.

💌 ZELF MEENEMEN:
- een mat en/of grote (badhand)doek
- 2 kussen en 1 kussensloop (voor om de bolster) OF 3 kussenslopen
- een deken voor de eindontspanning
- een beker voor thee na afloop

❗️GEZONDHEIDSCHECK:
* Voordat je naar de leslocatie komt is het verplicht om de 'Gezondheidscheck van de RIVM' te beantwoorden. Kun je op alle onderstaande vragen "nee" antwoorden dan ben je meer dan welkom in de groepslessen van YOGA Nanouk.
Bij 1 of meer "JA" als antwoord, is het niet toegestaan om deel te nemen aan de groepslessen. Je kunt de gereserveerde les via jouw momoyoga-account annuleren en eventueel reserveren voor de online les op dinsdagavond.

Vragen:
1. Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur ?
Hoesten
Verhoging of koorts
Benauwdheid
Verkoudheidsklachten
Reuk- en/of smaakverlies

2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
4. Ben je in quarantaine omdat je:
- direct contact had met iemand waarbij
het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
- terug bent gekomen uit een COVID-19-
risicogebied?

5. Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?