vrijdag 27 december

19:30
TANTRIC DANCE open avond (GRATIS)
Tijd
19:30 - 22:00
Docent
Zdenka
Locatie
Yogaroom

Als je van dansen houdt en met zelf-bewustwording bezig bent dan is deze vorm van dans zeker een leuke en verruimende manier om jezelf met en via anderen te gaan ondervinden. Deze GRATIS open avond is bedoeld om je kennis te laten maken met deze vorm van dans.

Iedere dansavond kan anders zijn. Wij reizen naar binnen via en met de anderen. Er worden opties geboden en er is steeds een uitnodiging om te gaan ervaren wat meest bij je past, of te ervaren waarom iets niet bij je past. Wij zoeken randjes en patronen op maar blijven in zachtheid richting onszelf en de anderen. Je kunt ervoor kiezen om met een blinddoek te werken en je te laten leiden of misschien wil je de leider in jezelf juist gaan ervaren?

We werken met themas vanuit vedische filosofie die ons tools en inzicht kunnen geven over het duale spel en eenwording. Net als in de natuur creëren we een veld in dans waar de natuurwetten ook aan ten pas komen. De tegenpolen, masculine en feminine, drive en stop, patronen (herinneringen), acteren of reageren, geven en ontvangen, luisteren en gehoord worden. Balans en eenwording, hoe doe je dat in een dans en wat neem je mee naar huis?

Details:
Datum: 3e zondag van de maand
Tijd: 20.00 - 22.00 (inloop 19.30)
Begeleiding Zdenka (Satya Simran)
Prijs: GRATIS
Incl thee, water en fruit.

Draag comfortabele kleding waarin je je lekker voelt en makkelijk kunt bewegen. Je kunt alleen komen of met je danspartner.