Pick-up RoxZEN DETOX program (3 dagen)
Donderdag, 16 september • 20:30 - 21:30
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
Reset yourself, reset your intentions
Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen.

Donderdag 9 september 20:30 uur kick-off RoxZEN DETOX program 2021

DETOX?
Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin. Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. We kunnen je lichaam wel helpen zodat dit natuurlijk proces voor je organen gemakkelijker gaat. Het is complete reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

Dat is best spannend
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een reset wordt? Ik begeleid je tijdens deze vernieuwde* drie of vijf daagse sapkuur. We bouwen geleidelijk op en af, met elkaar is dit heel goed te doen. Velen studenten gingen je voor. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf- of zeven daagse kuur.

What the F*CK, alleen maar SAP en SOEP?
Ja, en ik beloof je dat je geen honger zult hebben. RoxZEN's RESET-Program bestaat alleen maar uit sap en soep. Je begint je dag met een ginger-kurkuma-shot (geloof me, je hebt geen koffie meer nodig) en daarna zes slowjuice sappen per dag + een soep. Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit. 

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen. 

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let's stay peaceful.  Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Onderstaande sessies zijn inbegrepen:

Donderdag
9 september 2021, 20:30 uur
Briefing, detox-goodiebag en meditatie

Donderdag
16 september 2021, 20:30 uur 
Kick-off, pick-up, Q&A

Zaterdag
18 september 2021, 10:00 uur 
DETOX yogales (Lever en gallbladder meridans)

Donderdag
23 september 2021 20:30 uur 
De-briefing