Zes weekse beginnerscursus
Warteliste
Donnerstag, 14 Oktober • 20:30 - 21:45
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschreibung
Start na de vakantie met de zes weekse beginnerscursus!

Lig je deze zomer lekker op je strandbedje, te denken aan wat je allemaal na de vakantie anders wilt doen? Hoe je meer tijd creëert voor jezelf en je geliefden? Hoe graag (of hoe nodig) je wilt bewegen maar echt niet naar die sportschool wilt? Fantaseer je om je niet meer gek te laten maken op je werk en minder stress te ervaren? 

Je wilt al zoooo lang iets veranderen (kracht, flexibiliteit, mentaal of emotioneel), maar er is altijd een excuus waardoor je niet verder komt. Iets met een gezin, een baan of een blessure. Iets met onzekerheid, ongemakkelijkheid, angst of die drang naar perfectie en prestatie die misschien vaak voor teleurstelling zorgt. Aii, jai jaiiii..... ik begrijp het al, je bent niet lenig genoeg?

NO WORRIES! 
Tijdens de zes-weekse beginnerscourse starten we bij de basis. We behandelen elke week een ander thema waardoor je na zes weken klaar bent om een reguliere yogales in elke yogaschool te volgen. Natuurlijk kun je ook starten zonder cursus, maar dit is echt een aanrader hoor! De cursus wordt maar enkele keren per jaar gegeven en is echt een must!

De volgende beginnerscursus gaat op donderdagavond 14 oktober 2021 om 20:30 uur van start!

All-inclusive-deal. 
Het totaalbedrag van de cursus is € 59,95 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.  

De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. De cursus is vooralsnog elke keer volledig uitverkocht. 
Lees meer over de inhoud van de cursus op de website.