Yoga Tabatha FLOW
Donderdag, 26 januari • 20:30 - 21:45
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
Heb je behoeft aan een actieve vorm van yoga? Kom dan naar de YOGA TABATHA! Net op het moment dat al je goede voornemens aan het inkakken zijn, en het lijkt alsof januari ein-de-loos duurt, schudden we je even goed wakker. Een les die je uit je huispak en januari-dip trekt. BAM! Frisse energie waardoor je er weer tegenaan kunt. 

Tabata Flow is een intensieve yogatraining. Er zijn herhalende bewegingen en interval momenten om je hartslag te verhogen en je lichaam te versterken. Het is de perfecte manier om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen maarrrr, de herhalingen zijn altijd binnen een vaste tijd, bijvoorbeeld 1 minuut. Je bepaald dus zelf of je twintig of vijf herhalingen doet. Zo heb je altijd zelf e controle over de mate van intensiteit. Er zijn ook momenten van rust ingebouwd en komen die niet snel genoeg, dan neem je die gewoon eerder.

Voor deze les hoef je niets bij te betalen. Je hoort het goed, deze extra lessen kun je met je abonnement of rittenkaart volgen. Je hoeft ook geen lid te zijn van Yogaschool RoxZEN. Je kunt deze les ook bijwonen door een losse aankoop te doen.