Zwangerschapsyoga
Mittwoch, 2 Dezember • 19:00 - 20:00
Mariska de Blieck
Beschreibung
Wil je niet zoals bij andere scholen matje aan matje, klagen, praten en puffen over worse-case-senerio's in een overvolle groep? Dan is dit je les girl! Wij bieden lessen waarbij beweging, ademhaling en ontspanning centraal staan. Voor mommy’s die sterk, zelfverzekerd en met vertrouwen naar de bevalling willen toeleven en zich tot die tijd ook fit willen voelen. Wij bieden geen vaste cursus, puf of partneravonden; je komt wanneer je zin hebt en je goed voelt. We leren je met vertrouwen naar je bevalling toe te leven. Beweging, ademhaling en ontspanning staan daarbij centraal.

Over de docent
Deze lessen worden gegeven door Mariska de Blieck. Deze leuke en kundige yogi is zelf moeder van Boris. Mariska is een ervaren docent die verschillende opleidingen succesvol heeft afgerond. Ze is een krachtige en zelfverzekerde vrouw waarvan ik weet dat zij dit in haar lessen kan overdragen. She's really empowering Girls!

Wekelijks vanaf woensdag 4 maart dus, 19:00 uur - 20:00 uur. De studio is 20 minuten voor aanvang van de les open voor thee, ontspanning, kennismaking of een momentje voor jezelf.