Stress Relief
Lista de espera
Miércoles, 13 octubre • 20:30 - 21:45
Mariska de Blieck
Descripción
Deze les is een combinatie van yin + restorative yoga en meditatie + yoga Nidra. Yin Yoga is een statische en rustige vorm van yoga waarbij verschillende houdingen, voornamelijk zittend en liggend, voor langere tijd worden aangenomen. In sommige van deze houdingen zoeken we een stretch (Yin) bij andere houdingen gaan we voor volledige ontspanning en comfort met behulp van kussens, dekens en bolsters (restorative). Meditatie en Yoga Nidra geven een deeper dimension aan deze les en zijn bedoeld om zonder fysieke inspanning, op een nog dieper niveau te ontspannen.

Deze les kenmerkt zicht door maximale ontspanning, stilte en rust. Deze fijne combinatie zal ervoor zorgen dat je gemakkelijker in slaap valt en een diepe nachtrust hebt. Net wat je nodig hebt, zo halverwege de week!

Over de docent
Deze les wordt gegeven door Mariska de Blieck. Mariska heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het begeleiden van diverse vormen van ontspannende yoga. Zo is ze o.a. gediplomeerd Yin yogadocent, we studeerde samen (chakra) studies en meditatie en heeft ze zich onlangs verdiept in Yoga Nidra.

Bij Yogaschool RoxZEN zijn er geen niveaus! Je kunt niet de sukkel van de groep zijn of de yogi van de dag. Yoga kun je niet verkeerd doen, je kunt er simpelweg niet slecht in zijn. Je bent dan ook meer dan welkom in elke les. Deze beschrijving zegt iets over wat je kunt verwachten, niet over wat wij van jou verwachten.