Flow for All
Måndag, 23 januari • 19:30 - 20:45
Andrea Borbath
Beskrivning
Flow Yoga is een dynamische en krachtige vorm van yoga waarbij verschillende houdingen in vloeiende bewegingen worden verbonden op het ritme van je gecontroleerde ademhaling. Flow yoga richt zich de bovenliggende lagen van het lichaam, voornamelijk spieren. Wanneer je beweging samenkomt met het ritme van je adem, ontstaat de flow. Deze flow zou ervoor kunnen zorgen dat je geconcentreerd blijft en bewuster wordt van je lichaam en gedachten. Meditatie of mindfulness in beweging.
Je zou kunnen zeggen dat ik je op de yogamat fysiek uitdaag om gecontroleerd te blijven ademen wanneer het moeilijk wordt, zodat je dit ook in je dagelijks leven doen.

Bij Yogaschool RoxZEN zijn er geen niveaus! Je kunt niet de sukkel van de groep zijn of de yogi van de dag. Yoga kun je niet verkeerd doen, je kunt er simpelweg niet slecht in zijn. Je bent dan ook meer dan welkom in elke les. Deze beschrijving zegt iets over wat je kunt verwachten, niet over wat wij van jou verwachten.

Over de docent
Deze les wordt gegeven door Andrea Borbath. Andrea is een ervaren en kundige docent die net als Mariska en Roxan functional yoga heeft gestudeerd. Andrea is gespecialiseerd in vinyasa flow yoga en heeft lange tijd in Amsterdam en Haarlem les gegeven.